Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتشار اخبار ضد و نقیض در ارتباط با توقیف یا عدم توقیف سریال عاشقانه بیشتر از هر چیزی بر اعتماد عمومی مردم نسبت به تولیدات شبکه نمایش خانگی اثر می‌گذارد؛ اتفاقی که در طولانی مدت باعث شکست همیشگی این شبکه خواهد شد.


سرویس فرهنگی فردا: شبکه نمایش خانگی در چند سال اخیر هواداران بسیاری را هم در میان اهالی سینما و هم در میان مخاطبان پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اتفاقی که به واسطه ضعف شدید تولیدات تلویزیونی در این سال‌ها به وقوع پیوسته است. اما این اتفاق همراه با آفت‌هایی هم بوده، آفت‌هایی که سرنوشت خوبی را برای آینده این شبکه نشان نمی‌دهد.
جمع همه ناتمام‌ها جمعِ!
یکی از مهم‌ترین نقاط عطف شبکه نمایش خانگی تولید سریال‌هایی برای این قالب بود؛ قالبی که پیش از این تنها از طریق آثار سینمایی که پیش از این در سینماها نمایش داده شده بود و یا تعداد اندکی از محصولات تصویری پر می‌شد ولی حالا با ارائه محصولاتی جدید و جذاب مخاطب خاص خود را پیدا کرده بود.
قلب یخی اولین سریالی بود که به طور جدی برای این شبکه تولید شد و حضور انبوهی از بازیگران سرشناس در کنار جدید بودن قالب ارائه اثر باعث شد تا فصل اول آن با استقبال خوبی روبرو شود.
اما مشکل از آنجا شروع شد که قلب یخی در ادامه تولیدش با مشکلی و تغییر کارگردان روبرو شد و با وجود ادامه تولید آن باز هم سرنوشت آن در نهایت مشخص نشد. نکته بد ماجرا این بود که این ماجرا تقریبا برای همه آثار سریالی تولید شده برای این شبکه نیز به وقوع پیوست تا به جز آثاری همچون «شهرزاد»، «شاهگوش» و «دندون طلا» همه سریال‌هایی که برای این شبکه تولید شدند یا در مرحله ساخت به مشکل برخوردند و یا در مرحله توزیع که نتیجه هر دو حالت در انتها، ناقص ماندن قسمت‌های پخش شده از سریال و بی‌اعتماد شدن مخاطبان به تولیدات این عرصه بود.
«قهوه تلخ»، «ابله»، «عشق تعطیل نیست»، «ساخت ایران» و... همه از جمله آثاری بودند که به واسطه بروز برخی از مشکلات ناقص ماندند و حسرت دیدن همه قسمت‌های آن‌ها به دل بسیاری از مخاطبان باقی ماند.
عاشقانه‌ای که معلق ماند
سریال عاشقانه ساخته منوچهر هادی جدیدترین تولید شبکه نمایش خانگی در قالب سریال است. این سریال نیز از جمله تولیداتی بود که با تبلیغات فراوان وارد این شبکه شد و به واسطه حضور چهره‌های سرشناسی در آن احتمال می‌رفت که بتواند موفقیت سریال شهرزاد را تا حدودی تکرار کند ولی اتفاقات پیش آمده در ادامه باعث شد تا اولین تجربه سریال‌سازی منوچهر هادی برای شبکه نمایش خانگی همراه با فراز و نشیب‌هایی شود که کار او را چندین بار تا مرحله تعطیلی بکشاند.

یک بار درگیری میان تهیه‌کننده سریال با سرمایه‌گذاران که باعث توقف پخش اثر و کنار گذاشته شدن مهدی گلستانه تهیه‌کننده اثر شد و یک بار دیگر شکایت سرمایه‌گذاران از تهیه‌کننده قبلی و VOD که در نهایت منجر به دستور توقف VOD شد. این کشمکش‌ها دو بار باعث توقف قسمت جدیدی از این سریالش د که در حال حاضر قسمت هفتم آن نیز به واسطه برخی مشکلات این‌چنینی هنوز منتشر نشده است.
نظارت کجایی که یادت بخیر؟!
شاید دلیل اصلی این نابسامانی‌ها را بتوان در عدم نظارت درست سازمان‌های مسئول بر تولیدات این شبکه جستجو کرد. وقتی برای دادن امتیاز ساخت این‌گونه آثار شرایط قانونی مشخصی همچون (داشتن رزومه مشخص تهیه‌کنندگی برای تولید این آثار و همچنین شرط تولید همه قسمت‌های اثر پیش از آغاز توزیع قسمت اول) وجود نداشته باشد؛ دیگر چگونه می‌توان انتظار داشت که تولیدات سریالی شبکه نمایش خانگی با نظم و ترتیب منتشر و به دست مخاطب برسد؟
البته انتقادات وارده به تولیدات این شبکه صرفا مربوط به عدم نظارت بر تولید و انتشار به موقع آثار عرضه شده در آن نیست؛ بلکه یکی از اساسی‌ترین این انتقادات مربوط به عبور از برخی خط قرمزهای فرهنگی و مذهبی جامعه در این‌گونه از آثار است. اتفاقا یکی از چالش‌های سریال عاشقانه نیز دقیقا مربوط به همین مسئله می‌شد، اتفاقی که باعث شد تا پس از انتشار یکی دو قسمت از سریال در ادامه برای انتشار سایر قسمت‌ها، بخش‌هایی از حجاب بازیگران زن این سریال روتوش شود و خروجی کار نیز به ناشی‌ترین شکل ممکن در اختیار مخاطبان قرار گیرد.

کاهش اعتماد مردم، بزرگترین آسیب بدقولی سریال‌سازان
هر چند که در روزهای گذشته اخبار ضدونقیضی از توقیف و یا عدم توقیف این سریال در رسانه‌ها منتشر شده است و روز پیش نیز مهناز افشار یکی از بازیگران این مجموعه مدعی شده بود که دلیل توقیف سریال ممیزی‌های مربوط به حجاب بازیگران زن سریال بوده است، ولی در هر صورت چه این سریال توقیف شده باشد و چه قسمت‌های بعدی آن منتشر شود، آنچه که بدون شک از این همه بدقولی سازندگان این‌گونه آثار نصیب مردم می‌شود، بی‌اعتمادی آن‌ها به سازندگان این آثار است. آثاری که معلوم نیست پس از خریدن و دیدن چند قسمت از آن‌ها، اصلا تمام می‌شوند یا نه؟ شاید این سریال‌ها نیز همانند بسیاری از آثار تولید شده برای شبکه نمایش خانگی ناتمام ماندند!

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف سریال «حشاشین» از تمام سکوهای ایرانی 

شب گذشته دو روز بعد از ابلاغ نظر شورای صدور مجوز ساترا در خصوص ممنوعیت پخش «حشاشین» از سکوهای نمایش خانگی ایران، فیلیمو هم این سریال ضد ایرانی را از روی خروجی خود حذف کرد.

به گزارش مشرق، سامان مراد حسینی سخنگوی مجمع رصتا درباره ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران توضیح داد: اعلام ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران توسط ساترا صرفاً از این باب نبود که بخواهیم از مشاهده این اثر توسط مخاطبان ایرانی جلوگیری کنیم بلکه از این جهت هم موضوعیت داشت که در مقابل تولید و انتشار اثری که چهره نادرستی از ایرانی ها نمایش میدهد موضع گیری رسمی کنیم و نشان دهیم که درهای شبکه نمایش خانگی ایران به روی اثر ضد ایرانی باز نیست.

مرادحسینی درباره این موضوع افزود: اگر ساترا راجع به این اثر موضع گیری رسمی نمی‌کرد قطعا سایر بخش‌های حاکمیت نمی‌توانستند اقدامات بعدی را در حوزه دیپلماسی فرهنگی مرتبط با این سریال طراحی و پیگیری کنند.

وی افزود: نکته دیگر در خصوص ممنوعیت انتشار سریال «حشاشین» در ایران این است که در این موضوع خاص شاهد همگرایی نخبگان کشور و دستگاه حاکمیتی ساترا بودیم و این موضوع بیانگر اتحاد ایران در مقابل تولید و انتشار یک سریال خصمانه و ضد ایرانی است.

به گزارش ایسنا، سریال «حشاشین» اخیرا به دلیل آنچه «تحریف تاریخ اسلام» و «ساخت مغرضانه سیاسی» خوانده شده، در پلتفرم‌های کشورمان مجوز انتشار ندارد.

سریال «حشاشین» روایتی درباره حیات و حوادث مرتبط با حسن صباح، بنیان‌گذار دولت اسماعیلیه است.

این سریال توسط عبدالرحیم کمال نوشته شده و توسط پیتر میمی کارگردانی شده است. فیلمبرداری آن دو سال به طول انجامید. قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود و به دلیل فیلمبرداری صحنه‌هایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا امسال به تعویق افتاد.

بر همین اساس در پی منتشر نشدن این سریال از پلتفرم‌های داخلی، مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا تاکید کرد که سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است و بنابراین طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکوهای ایرانی 
  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!